top of page
IMG_2884.jpg

Aflevervoorwaarden

Leveringen
 

 1. U kunt het product in Enschede op het adres Kalimantanstraat 20, 7512 HM Enschede afhalen of laten bezorgen. Kosten voor levering staan aangegeven op de website. Transport en eventuele montage naar een hogere verdieping is mogelijk in overleg met de transporteur, en volledig op risico en kosten van de klant.
   

 2. Bestelde tafels worden bij levering in Nederland en België gemonteerd. De overige producten worden enkel bezorgd. Bestelt u echter naast een eettafel nog andere producten die in Nederland of België worden bezorgd dan worden alle producten gemonteerd.
  Als u een product laat bezorgen buiten Nederland en België dan worden producten enkel bezorgd en niet gemonteerd.
   

 3. Wij leveren uw product af op het adres dat u bij de bestelling hebt opgegeven. U kunt het adres niet meer wijzigen als wij het pakket al hebben verzonden.
   

 4. Onze producten zijn vaak zwaar, en worden daarom indien nodig door twee personen vervoerd en binnen gebracht. Wanneer een product zwaar is, kan het voorkomen dat de bezorgers door de omstandigheden op de afleverlocatie het product niet redelijkerwijs binnen kunnen krijgen. Deze omstandigheden dienen door u, de klant, zoveel mogelijk geoptimaliseerd te worden.
   

 5. Zorg ervoor dat alle mogelijke obstakels, die het vervoeren van uw goederen kunnen bemoeilijken verwijderd zijn (kastjes, schilderijen, lampen etc.). Dek ook kwetsbare vloeren, muren en doorgangen af en/of attendeer onze chauffeur op de kwetsbaarheid.
   

 6. Das Und Das is niet aansprakelijkheid voor schade door transport vanaf de eerste deur/eerste ingang. Wel helpen wij u graag om het product binnen te plaatsen.
   

 7. U dient aanwezig te zijn tijdens levering, anders brengen wij annuleringskosten (€ 45,-) in rekening.
   

 8. Indien een product niet naar binnen kan en andere transportmiddelen (takel of verhuislift) moeten worden ingezet, is dit volledig voor rekening en risico van u.
   

 9. Das Und Das hebben het recht om een levering af te breken indien de chauffeur aangeeft dat de aflever situatie onverantwoord is. Transportkosten en eventuele meerkosten zijn voor rekening van u.
   

 10. De bezorging kan door verkeersomstandigheden of andere onverwachte ontwikkelingen buiten de gegeven tijdsindicatie plaatsvinden.
   

 11. Mocht u niet tevreden zijn over de manier waarop de producten zijn vervoerd, dan kunt u met ons contact opnemen via contact@dasunddas.nl.
   

 12. De leveringstermijnen in de bevestiging van de bestelling zijn indicatief. Wij doen ons best om de bestelling snel te leveren. Als de bestelling vertraagd is, stellen wij u hiervan schriftelijk op de hoogte. We garanderen dat u de bestelling uiterlijk 150 dagen na bevestiging van de bestelling zal ontvangen. Lukt dit onverhoopt niet, dan kunt u ons verzoeken om (a) het bedrag dat u voor het product betaald hebt meteen terug te storten, of (b) een vervangend product (van gelijke waarde) te sturen.
   

 13. Transport naar een hogere verdieping en eventuele montage van meubels anders dan tafels is mogelijk in overleg met de transporteur, en volledig op risico en kosten van de klant.

Wijziging Leveringsdatum

U kunt de geplande leveringsdatum van de bestelling wijzigen via contact@dasunddas.nl. Indien u binnen 24 uur voor de geplande leveringsdatum de datum wilt wijzigen dient u annuleringskosten ter hoogte van €45,- (incl. btw) te betalen.

Retour

 1. Als u als consument een voorraadartikel via de webshop heeft besteld, mag u het product binnen 14 dagen, nadat u het hebt ontvangen, terugsturen. Dit kunt u doen door een e-mail te sturen naar contact@dasunddas.nl. Nadat u van ons een bevestiging hebt ontvangen, moet u het product binnen 14 dagen opsturen. Als wij het product hebben ontvangen, storten wij binnen 14 dagen het volledige aankoopbedrag terug. De kosten voor de retourzending komen voor uw rekening. Tijdens de termijn die u heeft om te bedenken of u het product wilt houden, moet u zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. U mag het product alleen uitpakken en gebruiken voor zover dat nodig is om te bepalen of u het product wilt houden. U dient dus altijd het product in de originele niet beschadigde verpakking te retourneren. Dit geldt niet voor op maat gemaakte producten zoals omschreven in lid 2.
   

 2. Producten die op maat gemaakt zijn overeenkomstig de specificaties van u (zoals de gewenste maat en kleur) kunnen niet geretourneerd worden.

bottom of page